Selasa, 30 April 2013

Simple Giveaway By Nina dan Hani

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Klik Sini ---> Tolong Jujur  LINK 1  ---> LINK 2
  6. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !

GEMPAK GIVEAWAY BY AFIE



Hadiah-hadiah untuk peserta
Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

Pemenang dipilih dari :
1. Top referrel dapat 2 hadiah
2. Cabutan Tangan

Link FB mira : https://www.facebook.com/nurshamiraaida

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic



Assalamualaikum w.b.t

Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini. 
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh Fizgraphic, EmasPutih, CikLyeen, Hakimie, Cimie, Alia dan Amirul.

Syarat-syaratnya : 

Buat entry bertajuk :
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic


Follow blog tersebut :

Like Fan Page

Follow Google +


Follow Twitter




WAJIB Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post. *kalau x faham sila ikut step dibawah*




SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.

HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 4

Random
RM5 x 8

SELAMAT MENJOINKAN DIRI!


Ahad, 28 April 2013

my own doodle


hari ni mira dah berjaya menghasilkan doodle sendiri!
yeahhh!!

*tadaaaaaaaaaa*

rupanya nak buat doodle ni guna PAINT pon boleh laa...
walaupon tak berapa cantik, tapi for the first try okay lah kot..
hehe

Sabtu, 27 April 2013

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam


Hari ni nak buat segmen sabtu part #4 
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )

Syarat :

1. Follow blog  :

2. Like fan page :


 3. Follow G+ kat bawah ni



3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*


Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.

Hadiah : 

Top Referral
Topup RM10

Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1

Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!

Jumaat, 26 April 2013

Giveaway by DI #2


*klik banner untuk join*

segmen simple-simple by mohd zuhri


*klik banner untuk join*

tamat : 4/5/2013


Khamis, 25 April 2013

kawan vs lawan

first of all, mira tujukan entry ni khas untuk ****...
I'M SORRY.. mira mintak maaf if you guys terasa hati sebab mira tak nak join korang hang out.. TAPi kalau takde aral yg melintang CONFIRM mira akan join korang.. Masalahnya sekarang, mira ade dgr something yg tak best didengar! The Point is korang kata mira dah tak nak join korang lagi dah...padalah kau dah tahu hal sebenar and kau sengaja reka cerita yang mira taknak join korang atas dasar SOMBONG,BERLAGAK and ETC!!! korang ni dah kenapa????!!!!!!
mira still mira yg dulu and tak berubah SIKIT PON! apa salah mira ?! korang tak puas hati ke? cer cite sikit... mana SAHABAT yg mira kenal dulu tu hah?! yg mira GERAM nye knapa perlu korang besar2 kan problem ni???!!!!!
mira dengar ni pon sebab ade orang lain yang cerita......
korang BETUL2 nak tgk mira jd BELAGAK, SOMBONG and etc tu ke hah?! lepas tu baru korang nak puas hati???
korang tahu tak, dengan cara korang yg macam ni buat persahabatan kita ni makin jauh.. mana janji2 korang dulu yg nak sentiasa saling berhubung n sharing masalah tu? and please, kalau korang ade tak puas hati tentang mira, please let me know.....
mira KECEWA sangat dgn sikap korang ni,.kalau mira salah mira mintak maaf but the truth is mira tak pernah berubah sikit pon...kalau mira salah tolong tegur sebab mira pon manusia biasa yang tak mampu lari dari buat kesalahan...........
i want my friends back!


Till then
Bye

Ahad, 21 April 2013

First Giveaway By Anadiera


*klik banner untuk join*

tarikh tamat : 20 May 2013

SENARAI HADIAH :
1) Cash RM 30.00 ( 1 Pemenang )
2) Topup Rm 5 ( 9 pemenang )
3) Topup Rm 3 ( 1 pemenang ) *maxis / celcom shj
4) Brooch ( 6 pemenang )
5) Discount 10% belian di tudung 4U tidak termasuk bawal plain ( 5 Pemenang )
6) Inner bawal ( 1 Pemenang )
7) Kerongsang jurai ( 1 pemenang )
8) Mask (1 pemenang )
9) Hadiah misteri ( 3 Pemenang )
10) Tony moly ( 1 pemenang )
11) Notebook ala kawaii ( 1 Pemenang )
12) Voucher KFC RM 10 ( 1 pemenang )
13) Cursor ( 6 pemenang )
14 ) Bloglist ( 33 Pemenang )
15) Review blog ( 13 Pemenang )
16) Header ( 4 Pemenang )
17) Sticker ( 5 Pemenang )
18) Bamboo Bookmark ( 2 Pemenang )
19) Doodle ( 2 Pemenang )
20) Tapak iklan ( 4 pemenang )
21) Topap Rm 10 ( 1 pemenang )
22) Baju/peplum *pilih sendiri ( 1 pemenang )
23) Klip rambut + keychain ( 2 pemenang )
24) Sarung kotak tissue ( 1 pemenang )
25) 1 set mask + bling-bling eye stick ( 1 pemenang )
26) Contact lens ( 3 pemenang )
27) Custom fridge magnet ( 3 pemenang )
28) Black mask korea ( 2pcs untuk 1 pemenang )
29) Free Register menjadi Agen Topap ( 1 pemenang )
30) 4 set coklat ( 4 Pemenang )
31) Kain Pasang ( 3 pemenang )
32) 3 botol perfume pen ( 3 pemenang )
33) Banner ( 2 pemenang )

lebih 70 pemenang di cari :)



First Giveaway by Anis

*klik banner untuk join*


FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 
Para sponsor :
Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :
Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

Sabtu, 20 April 2013

Simple Giveaway By Hanis Masturina!


*klik banner untuk join*

TAG : ika ,  Aisyah

Tamat : 27 April 2013

Jumaat, 19 April 2013

Makan- Makan Giveaway by Miratul Reyyah



*klik banner untuk join*

Hadiah : 

 Kek Lapis Sarawak x 1
 Popiah Perisa Keju x 1
   Popiah Simpul Kasih x 1
   Kacang Telur x 1
Maruku x 1
Kuih Sepit x 1
Kuih Lidah x 1

Khamis, 18 April 2013

Topup Giveaway #3



Pengguna Maxis..
*klik banner untuk join*

Rabu, 17 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY


Tarikh Tamat  :  25/04/2013
*klik banner untuk join*
 
P/S: To HazwanHairy
bagi mira menang tau,. 
sbb mira nak baju 'i love blogging' tu
HAHA

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani






Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen. 

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi

Page:




Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.