Khamis, 7 Jun 2012

kucing oh kucing


kali ni mira nak share story pasal petang smalam..
waktu mira bukak pintu blakang (rumah) mira nmpak lah
4 EKOR kucing punya lah sedap landing kat bwh kerusi umah mira..
seekor tu ibunya n lagi 3 tu ank dia lah..
comel tu memang lah comel but
KITORANG 1 FAMILY MMG X SUKE NGN KUCING
so dengan berani nye mira cube nak halau kucing tu lah..
kecut jugak perut bila tengok si ibu kucing tu garang 
semacam je...
mira buat x tau je lah dgn si ibu kucing tu..
DENGAN segala hormatnya
mira ambik anak kucing tu semua letak kat luar pagar..
x lama lepas tu si ibu kucing tu pun ambik anak dia
pindah kat tempat lain..
lebih kurang macam ni lah kucing tu..
tu je lah post mira hari ini...
nnt kalau ade cerita menarik lagi mira akan share kat sini..
k bye..
 

cuti pertengahan tahun yang terakhir sbgai pelajar sekolah..


cuti pertengahan tahun dah hampir 2 minggu..
maksudnya???
dah nak buka sekolah balik lah nie????
urggggghhhhhhhh....
sebut je sekolah terus menguap


*gambar ni x de kene mengena pun k*

opssss...
dah ter'melalut' pulak..
k berbalik pada topik asal

cuti sekolah dah nak habis n mira baru je sedar yg
CUTI NI ADALAH CUTI PERTENGAHN TAHUN YG TERAKHIR SBAGAI
SEORANG PELAJAR SEKOLAH
*teruk kan*


SPM pun tinggal lebih kurang 4 bulan lebih je lg...
 cepatnye masa berlalu kan?!
k,lah..
THAT'S all for now..
 kesian korang kan..kene dengar mira melalut ntah ape2 ni..
BYE!!







Isnin, 4 Jun 2012

welcome blogskin!


tada!!!
dah jumpe da..blogskin yang sesuai...
tp x tau lah sesuai ke x...
bedal je lah...
hehe..

bye!

blogskin? do i?


tgh mencuba berjinak dengan blogskin..
ternyata susah giler nak membuatnya..
but
cuba!cuba!cuba!

korang rase patut ke mira guna blogskin??
*sila bantu diriku yang di dalam dilema ini*

bye!!

Sabtu, 2 Jun 2012

happy birthday my dear!!


first of all
mira nak wish
HAPPY BIRTHDAY 
tO
MUHAMMAD RAYYAN IRFAN n MUHAMMAD RAYYAN IRSYAD
semoga sihat selalu n dimurahkan rezeki ..
kalau mkn kek jgn lupa kak mia 
tau!!
nak hadiah??
hehe
mintak kat umi ngn aboh tu...
once again

HAPPY BIRTHDAY!!
THIS IS OUR BIRTHDAY BOYS!

*nah ambik lah gmbar ni*