Isnin, 25 Februari 2013

Iklan di Blog

bismillahhirrahmannirrahim..
saya NUR SHAMIRA AIDA merasmikan penggunaan
iklan Nuffnang di blog mira ni..
*bunyi macam hebat kan..hehe..*

skarang blog ni dah ade iklan..dah lame sbnarnya nak letak iklan ni, tp takdo masa..hehe..
akhirnya berjaya jugak ade iklan kat blog ni..
HAHA
*rajin2lah klik kat iklan tu*

BYE!

Ahad, 24 Februari 2013

1st Short Giveaway by Nana


jom join! nak join klik banner !
Tarikh tutp 25/2/2013

Selasa, 19 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013



Sponsor By :
nak join? klik SINI ye..
Bye!

Sabtu, 16 Februari 2013

Sepetang di LOST WORLD!

lepas zohor tadi kami sekeluarga ( including my fav uncle) pegi me'mandi'-manda di  
LOST WORLD OF TAMBUN
best giler kot!!
HAHA
 mmg lame giler lah kat dalam tu sampai pukul 6 rasenya..
tetiba hujan pulak yg turun..
mandi hujan + mandi kolam lah
lepas makan pakcik mira yg mira panggil
AYAH CIK
blanje makan STEAMBOT .. 
perut mmg dah lapar tahap 'cipan' so melantak laa..hehe
lepas kenyang pergi pulak berendam dalam 
kolam AIR PANAS pulak
PERGHHHHH
mmg best lah..
thanks to AYAH CIK for sponsor EVERYTHING!
*sayang ayah cik, lain kali bawak lah lagi..hehe
that's all for now..
BYE!

* kalau nak tengok gambar klik sini *

Rabu, 6 Februari 2013

love you ZAIN HAKIMI :)


ini BUAH HATI PENGARANG JANTUNG mira yg baru ..

Photo: 'Jangan marah zain' :P

Photo: HEYYY!! zain hakimie nie kte punye ...,
jgn jeles awk-ii semue....spe kacau die aku ksi kaki d mke mu...INGINKAHHH?

Photo: dye nie abg aku... haha. :D

*ni hero n heroin SETIA HUJUNG NYAWA*

F.Y.I mira skarang dilanda demam SETIA HUJUNG NYAWA!!
 ala cite slot akasia kt tv3 tu..
sampai hari ini 1 episod pon tak pernah miss lagi..
 HEBAT TAK?! *sambil angkat kening*

TAPI.......
hari ni dah episod akhir dah..
ok mira sedih sbb lepas ni tak leh nak MENATAP muka 
AMAR ASYRAF a.k.a ZAIN HAKIMI ni lagi..
 ni ade sikit teaser cite ni..
scene ni mira SUKA TERAMAT SANGAT! 

  *sweet kan??*


Isnin, 4 Februari 2013

22th Birthday GiveAway


Hadiah dia AWESOME!
GA ni sampai 22 Februari 2013
Nak Join? klik sini