Sabtu, 20 Jun 2015

Turns 20


Terima kasih Allah
Terima kasih untuk nyawa yang masih diberikan hingga saat ini
Terima kasih atas segala pengajaran yang mematangkan diri ini
Terima kasih untuk tahun tahun yang akan datang
Terima kasih pengalaman 
Terima kasih Ibu Abah
Terima kasih keluarga
Terima kasih bakal keluarga
Terima kasih sahabat
Terima kasih semua
Terima kasih.


Ahad, 17 Mei 2015

Result sem 3 is here.


Alhamdulillah
.
.
.
Alhamdulillah
.
.
.
Alhamdulillah


Perjuanganku masih dapat diteruskan pada sem 4 yang akan datang, semoga tuhan memberkati apa yang aku perjuangkan ini dan dapat grad on time! 
Aminnnn

Till then.
Bye.

Jumaat, 17 April 2015

End of Semester 3!


alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah
bersyukur sangat sebab segala tekanan, kecelaruan, kebimbangan about the final exam week is OVER
taraaaaaaaaaa
-fuhhhhh tarik nafas panjang-
Lega bila semua paper dah dijawab dengan jayanya.. now tunggu jelah hasilnya HAHAHA 
tetiba rasa macam nak active balik lah bloging session ni sebabnya macam dah lama sangat tinggal
kesian blog ni kusam tak bermaya dan tersangkut di skala enam HAHAHA 
cuti dekat dua bulan yang bermula besok pagi insyaallah akan ku mewarnai blog ku ini dengan sebaik mungkin
okay dah, jangan melalut jauh sangat mira oiiiiii
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Nah mira belanja sikit gambar siang tadi lepas habis last paper for this sem
.
.
.
.
.
.
.

Para roommate kesayangan hamba
From left : Farah si apple, Ika si sarabanon, Tuan tanah kedaung, dan Shaz si pengecas





Isnin, 30 Mac 2015

First paper sem 3 done.


first paper that is ELC 230 is done! got 5 more paper to be done.. hmmm cepat sikit pls 
k sambung layan movie kejap before sambung study..
got to go bye 

Jumaat, 27 Mac 2015

Final Semester 3


the last i wrote here is last year HAHAHA so long time ago, now i finally have finish up my classes for sem 3.. time are flying so fast..  But THERE IS NO STUDY WEEK poor me sobs sobs 
sem ni pack gilaaaaaa arghhhhhhhh *bukaktingkapterjun* 
thats it for now, got to go bye!