Ahad, 8 April 2012

Congratulation for AARON AZIZ..


congratulation 
for mr.AA @ aaron aziz
sbb mng ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR mlm td..
abg aaron mmg layak sngt tuk award tu..
kalau korang nak tau mira ni mmg minat giler lah 
dengan
MR.AA
ni..

MR.AARON n his Wife..



once again,
CONGRATULATION!!


your sincerly,
-mira-




Jumaat, 6 April 2012

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah.



selamat datang ke blog mira yang x seberapa ni..
just a simple blog..
kalau dah bw sini sila lah follow ye
(kehadiran anda dialu-alukan)


kalau nak join segmen ni
klik sini..

your sincerly,
-mira-

Hannah Husna's 3rd B'day GA.


happy 3rd birthday Hannah!!
MAY GOD BLESS U ALWAYS..


mira dah join!
kalau u all nak join 
klik sini

deadline : 6th April - 22nd April 2012 (before 11.59 pm)

your sincerly,
mira

RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

salam..
tetibe terasa nak join GA ni..
kalau menang alhamdulillah..
but kalau tak cube lagi 
(^_^)
hadiah nye menarik tau..
read this:
Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang


kalau nak join klik sini..
that's all

p/s:   kak  lida hope
mira menang lah ye..

WORDLESS FRIDAY##

salam..

your sincerly,
-mira-

Rabu, 4 April 2012

Segmen 4 : Meningkat Readers dan Followers Di Blog Anda ~

SALAM,.
mira dah join..
kalau korang nak join klik sini..


jom join!!

your sincerly,
-mira-

Ahad, 1 April 2012

Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa

salam..
waktu tgh blogwalking ternampak segment
 ni 
so joined je..untuk suke2..
kalau nak join 

penganjur :  Cik lisa



JOm join :)

your sincerly,
-mira-