Ahad, 13 Julai 2014

I'm Back


ya allah, lama nya mira tak update kat sini kan? Kat sini internet lambat giler.. oh lupa nak bagitahu, sekarang mira dekat UiTM TAPAH tahu.. dekat je dengan rumah muahahaha... dah hampir sebulan lebih duduk dalam ni, buat masa ni semua okaylah, cantikkkkk! And walaupun dah petengahan bulan, mira still nak ucapkan selamat berpuasa, hari ni dah 15 ramadhan... tak lama dah nak raya kan! first time kot mira rasa puasa jauh dari family cenggini * walaupun tak de lah jauh mana * hahahaa.. lagi 4-5 tahun kot kot lah boleh berpuasa berdua pulak #ehh 
dah lah, sebenarnya entry ni nak buat pendek je, almaklumlah perut dah kenyang, banyak lagi kerja lain yang menanti ni... HAHAHA okay lah kesayangan semua tata :)

meh acah acah perantauan sikit hahahaaa