Jumaat, 17 April 2015

End of Semester 3!


alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah
bersyukur sangat sebab segala tekanan, kecelaruan, kebimbangan about the final exam week is OVER
taraaaaaaaaaa
-fuhhhhh tarik nafas panjang-
Lega bila semua paper dah dijawab dengan jayanya.. now tunggu jelah hasilnya HAHAHA 
tetiba rasa macam nak active balik lah bloging session ni sebabnya macam dah lama sangat tinggal
kesian blog ni kusam tak bermaya dan tersangkut di skala enam HAHAHA 
cuti dekat dua bulan yang bermula besok pagi insyaallah akan ku mewarnai blog ku ini dengan sebaik mungkin
okay dah, jangan melalut jauh sangat mira oiiiiii
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Nah mira belanja sikit gambar siang tadi lepas habis last paper for this sem
.
.
.
.
.
.
.

Para roommate kesayangan hamba
From left : Farah si apple, Ika si sarabanon, Tuan tanah kedaung, dan Shaz si pengecas