Khamis, 25 April 2013

kawan vs lawan

first of all, mira tujukan entry ni khas untuk ****...
I'M SORRY.. mira mintak maaf if you guys terasa hati sebab mira tak nak join korang hang out.. TAPi kalau takde aral yg melintang CONFIRM mira akan join korang.. Masalahnya sekarang, mira ade dgr something yg tak best didengar! The Point is korang kata mira dah tak nak join korang lagi dah...padalah kau dah tahu hal sebenar and kau sengaja reka cerita yang mira taknak join korang atas dasar SOMBONG,BERLAGAK and ETC!!! korang ni dah kenapa????!!!!!!
mira still mira yg dulu and tak berubah SIKIT PON! apa salah mira ?! korang tak puas hati ke? cer cite sikit... mana SAHABAT yg mira kenal dulu tu hah?! yg mira GERAM nye knapa perlu korang besar2 kan problem ni???!!!!!
mira dengar ni pon sebab ade orang lain yang cerita......
korang BETUL2 nak tgk mira jd BELAGAK, SOMBONG and etc tu ke hah?! lepas tu baru korang nak puas hati???
korang tahu tak, dengan cara korang yg macam ni buat persahabatan kita ni makin jauh.. mana janji2 korang dulu yg nak sentiasa saling berhubung n sharing masalah tu? and please, kalau korang ade tak puas hati tentang mira, please let me know.....
mira KECEWA sangat dgn sikap korang ni,.kalau mira salah mira mintak maaf but the truth is mira tak pernah berubah sikit pon...kalau mira salah tolong tegur sebab mira pon manusia biasa yang tak mampu lari dari buat kesalahan...........
i want my friends back!


Till then
Bye

Tiada ulasan: