Sabtu, 31 Mac 2012

April Fool!!

salam..
TODAY IS THE FIRST DAY IN APRIL...
1 april = apil fool
mira nak share skit  pngalaman mira n kengkawan lain 
kenakan 1 kawan ni (lala)
mulanya die nak kenakan orang
LAST-LAST
die yg terkena..
HAHAHAHA
memang truk lah dikerjakan oleh kitaorang..
kebetulan hari yg kitaorg plan tu dia pulak x de
kita orang pon buat lah plan BAIK punya..
smpai dia snggup keluarkan duit untuk ganti rugi yang konon nye 
dialah pnyebab cermin mata kawan ktaorg tu pecah..
*lebih kurang macam ni lah..

KESIAN CIK LALA KITA KAN :(
tu last year punye cite lah..
tahun ni x leh buat dah sbb april fool jatuh hari sabtu..
SO,
for lala: ktorg mnx maaf lah ye..
just for kidding lah..


that all for now..
-salam-

your sincerly,
-mira-

Jumaat, 30 Mac 2012

save our earth!

salam..
mira nak ingatkan korang 
JOM SELAMATKAN BUMI KITA
paling kurang pon  tolong sokong kempen
EARTH HOUR
ni..

macam mana nak sokong?
senang je..
just tutup segala elektrik yg ada kat umah tu..
terutamanya
LAMPU..
x lama pon cuma 1 jam je..
dr 8.30-9.30 p.m
kempen ni setahun sekli je tau..
ONLY every 31 MARCH JE
tolong lah bg kerjasama
KESIAN
bumi kita..
so please,
SOKONG EARTH HOUR!!

your sincerly,
-mira-

ADD MATH vs PHYSICS



SALAM..
entry ni pndek je coz mira busy buat latihan +math n physics..
x cukup tangan di buatnye..
hopefully dpt disiapkan A.S.A.P
x de lah kene mara dengan cg hahaha..
that' all


*suka sangat..

* please be nice to me
your sincerly,
-mira-

Ahad, 25 Mac 2012

Farah Alias Nak Review Belog Saya

 

mira dah joined!
kalo korang nak join klik sini..

tag:

your sincerly,
-mira-

Jumaat, 23 Mac 2012

MINI GIVEAWAY BY MANJA (I'm limited edition)

 



WHY I THINK I'M LIMITED EDITION ?
  • coz stakat ni mira x pernah lagi jumpe org yg name 100% sama mcm nama penuh mira dlm I/C.
RASE-RASENYE 3 HADIAH YG MIRA NAK:
LINK TO ACC FB MIRA:

jom join contest ni smpai
18/4/2012
je tau..

your sincerly,
-mira-


Khamis, 22 Mac 2012

..hari x selalunye terang..

first of all,
..SALAM..
this time mira nak share skit pndapat about nasib..
mesti pelik an tetibe je mira nak story psal ni..
bkn pew,
mira just nak ingt an diri sendiri je yang nasib kita ni 
X SELALUNYE CERAH
bak kate org indah2 blake..
mira amik contoh yg paling dkat dgn mira psal 
RESULT SPM 2011
semalam..
senior2 mira ramai yang rase diorg dah perform all out 
wktu SPM n confident result diorg akan gempak abes lah..
BUT,
bile result keluar je punye lah kecewa coz 
result yang diorg harapkan x sme langsong 
lagi terok adelah..
friends yg x brape nak perform well tu pulak yg dapat result yg 
terlalu gempak..
KESIMPULANNYE,
don't be over confident..
kadang2 ape yg kite harapkan tu x smestinye jadi..
FOR ALL those yg dpt result gempak tu CONGRATZ,
yg x brape nak gempak tu bersyukur je lah ape yg korang dpt tu,,
nak buat mcm mane smue dah lpas pon..
BENDA YG TJADI TU SEMUA ADE HIKMAH TERSENDIRI..

for all MY BATCH '95 good luck for OUR SPM this year..

 


your sincerly,
-mira-