Ahad, 24 Julai 2011

3hari 2malm yg amat myeksakan..

mr nak cite sket psal pngalamn mr g prkhemahan,, mula2 smpai kem dah kene dera jemur tgh pnas rase mcm nak blek n mnyesal giler dtg pkhemahan ney..rasenye tuhan je yg tahu,,..adeke ptot pkol 2 pagi dsuruh nye bg taklimat n kejut org dr tdo?? huh..mcm2 prasaan dtg mcm nak maki sume org..but bile dah msok ary ke2  dah rase sronok sket.. 'Comkem' sruh buat aktiviti lasak: terjun dr tingkat 1 bangunan,pnjat dinding,pnjat smpai tingkat 2,pnjat tali mcm bruang koala,n last brenang dlm air lumpur yg katenye ade ular n lintah..ape lagi kadet prempuan pon mnjerit2 mmcm org giler lah.. nak mkn pon x smpat..main telan je ape yg ade x kunyah dah..ahaha..trok an..tapi ble d pk2 bagos jgk kem ney..apt mmbna jati diri kite an..anyway mmg lah rase ltih giler but adelah rase sronok jgk...:)

Ahad, 17 Julai 2011

....about me....

hi!!! tjuk entry MR kali ney 'about me'..so MR nak citew psal diri MR lah,,.. kalo u all nak tau,MR ney nak kate pandai x lah pndai sgt BUT nak kate bongok 2 x lah..kalo exam i'm always at top 15 lah dlm kls..cehhhhh ayt MR mcm ngade2 ek?! rase nak tampar je..hehe..:D
kalo dlm kls MR paling x ske subjek add math..bsrabut kepale rase eh..rase nak pcah otak pon ade,,..bkn ape cume geram kat diri sndiri sbb x dpt jwb ltihan.. MR ney sbenarnye bleh d kategori an dlm glongan kaki nvel gak r.. sbb MR ske sgt bace nvel..x tao r knpe.. N dlm bnyk2 citew dlm dunie ney MR suke tgk citew indon.. smpai kdang2 kene marah ngn mak MR sbb asyik tgk citew indon jew mcm dah x de citew mlayu..hihi..
Jonas Rivanno Wattimena kalo korang nak tau this is my favourite actor(kalo citew indon lah)..
Andah Asmirandahthis is my favoruite actress (pon kalo citew indon lah)..
msti korang tertanya2 sapew favourite actor n actress MR kalo at MALAYSIA lak an??
nnti MR akan bgtao at entry yg sterosnye k.. MR nak sgt tlis skarng but homework MR blambak2 tgh mnunggu tuk disiapkan..k MR chow dlu..SALAM..

Rabu, 6 Julai 2011

-salam perkenalan-

salam or hi!! nme sy miss rainbow..kalo u all nak tau,,sy still study at f4..hehe.. ok lah..that's all for now!! :)