Khamis, 7 Jun 2012

kucing oh kucing


kali ni mira nak share story pasal petang smalam..
waktu mira bukak pintu blakang (rumah) mira nmpak lah
4 EKOR kucing punya lah sedap landing kat bwh kerusi umah mira..
seekor tu ibunya n lagi 3 tu ank dia lah..
comel tu memang lah comel but
KITORANG 1 FAMILY MMG X SUKE NGN KUCING
so dengan berani nye mira cube nak halau kucing tu lah..
kecut jugak perut bila tengok si ibu kucing tu garang 
semacam je...
mira buat x tau je lah dgn si ibu kucing tu..
DENGAN segala hormatnya
mira ambik anak kucing tu semua letak kat luar pagar..
x lama lepas tu si ibu kucing tu pun ambik anak dia
pindah kat tempat lain..
lebih kurang macam ni lah kucing tu..
tu je lah post mira hari ini...
nnt kalau ade cerita menarik lagi mira akan share kat sini..
k bye..
 

Tiada ulasan: