Khamis, 22 Mac 2012

..hari x selalunye terang..

first of all,
..SALAM..
this time mira nak share skit pndapat about nasib..
mesti pelik an tetibe je mira nak story psal ni..
bkn pew,
mira just nak ingt an diri sendiri je yang nasib kita ni 
X SELALUNYE CERAH
bak kate org indah2 blake..
mira amik contoh yg paling dkat dgn mira psal 
RESULT SPM 2011
semalam..
senior2 mira ramai yang rase diorg dah perform all out 
wktu SPM n confident result diorg akan gempak abes lah..
BUT,
bile result keluar je punye lah kecewa coz 
result yang diorg harapkan x sme langsong 
lagi terok adelah..
friends yg x brape nak perform well tu pulak yg dapat result yg 
terlalu gempak..
KESIMPULANNYE,
don't be over confident..
kadang2 ape yg kite harapkan tu x smestinye jadi..
FOR ALL those yg dpt result gempak tu CONGRATZ,
yg x brape nak gempak tu bersyukur je lah ape yg korang dpt tu,,
nak buat mcm mane smue dah lpas pon..
BENDA YG TJADI TU SEMUA ADE HIKMAH TERSENDIRI..

for all MY BATCH '95 good luck for OUR SPM this year..

 


your sincerly,
-mira-    

Tiada ulasan: