Ahad, 17 Julai 2011

....about me....

hi!!! tjuk entry MR kali ney 'about me'..so MR nak citew psal diri MR lah,,.. kalo u all nak tau,MR ney nak kate pandai x lah pndai sgt BUT nak kate bongok 2 x lah..kalo exam i'm always at top 15 lah dlm kls..cehhhhh ayt MR mcm ngade2 ek?! rase nak tampar je..hehe..:D
kalo dlm kls MR paling x ske subjek add math..bsrabut kepale rase eh..rase nak pcah otak pon ade,,..bkn ape cume geram kat diri sndiri sbb x dpt jwb ltihan.. MR ney sbenarnye bleh d kategori an dlm glongan kaki nvel gak r.. sbb MR ske sgt bace nvel..x tao r knpe.. N dlm bnyk2 citew dlm dunie ney MR suke tgk citew indon.. smpai kdang2 kene marah ngn mak MR sbb asyik tgk citew indon jew mcm dah x de citew mlayu..hihi..
Jonas Rivanno Wattimena kalo korang nak tau this is my favourite actor(kalo citew indon lah)..
Andah Asmirandahthis is my favoruite actress (pon kalo citew indon lah)..
msti korang tertanya2 sapew favourite actor n actress MR kalo at MALAYSIA lak an??
nnti MR akan bgtao at entry yg sterosnye k.. MR nak sgt tlis skarng but homework MR blambak2 tgh mnunggu tuk disiapkan..k MR chow dlu..SALAM..

Tiada ulasan: