Selasa, 8 Oktober 2013

CFS IIUM should i???


bukak je email tgh hari tadi, dapat email dari iium diorang bagitahu mira ditawarkan course
 FOUNDATION IN HUMAN SCIENCE
Sekarang ni buntu gila tak tahu nak buat apa..dah lah takda basic arab langsung, even bacaan tajwid pon tak berapa nak betul..*malu nak ngaku..huhu*
tapi rasa macam nak pergi je.. coz i think it os a good chance for me..bukan semua orang dapat peluang macam ni kan..huhu..buntuuuuuu teramattttt sangattttt
Banyak giler soalan nak tanya pasal cfs iium ni.. kalau ade sesapa kenal orang yg study situ *kalau dapat yang course HS jugak lagi bagus* boleh tak bagi link blog, fb, twitter or etc lah.. kalau korang sendiri study situ lagi bagus.. mira nak tanya banyak soalan ni..huhu.. tolong komen kat bawah ye..pelishhhhhh
HARAP DAPAT BERI PERTOLONGAN YE :)

 

Tiada ulasan: