Isnin, 7 Oktober 2013

Bila Mood Blogging Hilang

Selamat hari Selasa , korang! Lama gila dah tak updated blog kesayangan hamba ni..hakhak *gelak dengan nada gedik* Kejap ye nak buang sawang-sawang, habuk-habuk and segala binatang yang melekat dekat blog ni.. *fuh..fuhh*
 Well, Mira sebenarnya kehilangan idea tak tahu nak updated apa kat sini.. I do the same activity everyday.. there's no such interesting thing.. hari-hari mira buat kerja rumah *kerja macam anak dara zaman dulu-dulu buat tulah*.. Almaklumlah, mira masih belum sambung study lagi, bulan depan baru start study balik.. lama gila wei tak study, dah dekat setahun! Rasanya sekarang ni pon dah kena start reset otak untuk sedia 'study mode'..
Okay lah, rasanya cukup setakat ni je kot..Mira nak pergi tolong ibu masak kat dapur jap 
*sebenarnya tolong menyemak je*

Till then. 
Bye
P/S: takde benda nak tulis. 
So, merepek meraban
 jelah yang mampu :)

Tiada ulasan: